Asustemallisto

Valtimo Design perustettiin alunperin valmistaamaan ja markkinoimaan yhteistyössä Muotoilija Marjo Hallilan kanssa toteutettua innovatiivista asustemallistoa. Mallistossa yhdistyy perinteinen käsinkutominen ja moderni tekstiilisuunnittelu. Asustemalliston kantavana voimana on Marjo Hallilan suunnittelema kuosi, joka voitti Saksassa nuortensuunnittelijoiden Talente´99 -kilpailun.

KAITAI-kuosi on kudottu käsin puuvillaloimeen ohuella hopealangalla. Kuosin kolmiulotteinen pintarakenne elää ja muuttuu valon ja liikkeen myötä.
KOHTA-kuosi on kudottu käsin ylellisen pehmeästä ohuesta merinovillalangasta. Valon ja varjon leikki saa kuosin kolmiulotteisen pinnan elämään.
HETKI-kuosi on kudottu käsin ylellisen pehmeästä ja ohuesta merinovillalangasta. Hetken ajan kuosin muhkeassa pinnassa välkehtii metallilanka tuoden tuotteisiin juhlavuutta.

Asustemalliston tuotteiden monipuolisuus mahdollistaa tuotteiden käyttämisen arjessa ja juhlassa. Huivit, bolerot, keepit, kaulurit ja rannekkeet luovat pukeutumiseen vaivattomasti uutta ilmettä ja vivahdetta.
Tuotteita saatavissa seuraavissa väreissä: musta, harmaa ja valkea.

Kuosin suunnittelu: Marjo Hallila
Mallien suunnittelu: Eira Muikku

Hoito-ohjeet

Kaitai