Tilausehdot

Tuotteiden ostaminen/maksaminen

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 23 %. Tilauksen voi maksaa ennakkomaksulla tai postiennakolla. Valittaessa maksutavaksi ennakkomaksun lähetämme laskun säköpostitse. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksen, toimitamme tilaamasi tuotteet toimitusaikaehtojen mukaisesti. Vaihtoehtoisesti voitte valita maksutavaksi postiennakkomaksun.

Toimitustapa ja -kulut

Tuotteet toimitetaan postin kautta, joko kirjeenä tai postipakettina. Lähetyskulut ovat 10,00€, riippumatta paketin koosta tai lähetystavasta. Postiennakkolähetyksen lisämaksu on 5,00 euroa. 

Toimitusaika

Toimitusaika on 2-5 arkipäivää suorituksen saapumisesta tilille, jos olet valinnut ennakkomaksun. Jos maksutavaksi on valittu postiennakkolähetys, tuotteet toimitetaan postiin pikimmiten 2-5 arkipäivän kuluessa. Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta, valmistamme tuotteen tilauksen mukaan. Tässä tapauksessa toimitusaika on pidempi noin 2-6 viikkoa. Ilmoitamme pidemmästä toimitusajasta sähköpostilla.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuotteessa on jotain vikaa ja haluat palauttaa/vaihtaa sen, sovi siitä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse info (at) valtimodesign.fi tai +358 50 372 0404. Tämän jälkeen voit palauttaa tuotteen osoitteeseen:
Valtimo Design
Keskuskatu 32 A 3
75700 Valtimo

Lähetä palautuksen mukana tilinumerosi, sähköpostiosoitteesi, nimi- ja osoitetietosi ja syy tuotteen palauttamiseen. Palautusoikeutta ei enää ole, jos tuotetta on käsitelty siten, ettei se enää ole myyntikelpoinen. Jos tuotteessa on käytön jälkiä, rahoja ei palauteta. Maksa kaikki postikulut palauttaessasi tuotetta. Jos vaihtosi/palautuksesi on aiheellinen ja tuote on palautuskunnossa, hyvitämme palautuskulut sinulle.

Asiakasrekisteri ja rekisteriseloste:

REKISTERINPITÄJÄ:
Valtimo Design
Keskuskatu 23
75700 Valtimo
Yhteyshenkilö:
Eira Muikku
+358 50 372 0404
info@valtimodesign.fi

REKSITERIN NIMI: Asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS:
Asiakas- ja palvelusuhteiden hoito, ylläpito ja palvelun kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Annettuja tietoja voidaan käyttää Valtimo Designin suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei sitä ole erikseen kielletty.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT:
etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, toimitusosoite, laskutusosoite, maksutapa, tilatut tuotteet, tilausajankohta.

ASIAKASREKISTERIN LUOTTAMUKSELLISUUS:
Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ja tiedot poistetaan rekisteristä asiakkaan niin halutessa.

Valtimo Design pidättää kaikki oikeudet sivuston http://www.valtimodesign.fi sisältöön. Valtimo Designilla on oikeus koska tahansa muuttaa palvelun käyttöehtoja, sisältöjä ja valikoimaa.